Dansk Bilspedition passer på dine personoplysninger

Vi tilbyder transport- og logistikydelser og er ansvarlige for de personoplysninger om dig, som vi modtager og behandler i forbindelse med levering af ydelser til dig.

Dansk Bilspedition indsamler personoplysninger om dig som kunde, herunder forsendelsesoplysninger såsom fornavn, efternavn, titel, selskab, telefonnummer, postadresse og e-mailadresse.  Af regnskabsmæssige årsager opbevarer vi dine personoplysninger i 5 år fra sidste aktive dato, hvorefter de slettes.

Uanset af hvilken årsag du kontakter Dansk Bilspedition, anbefaler vi at du ikke videregiver personfølsomme oplysninger uden direkte relevans til din henvendelse.

Dansk Bilspedition kan i visse tilfælde modtage personoplysninger om dig fra vores samarbejdspartnere, for bedre at kunne hjælpe dig eller bistå ved forespørgsler til eller fra dig. Du kan altid rette henvendelse til os og få oplyst hvilke personoplysninger vi har om dig.

Dine personoplysninger behandles primært for at opfylde den aftale, som du har indgået med os, eller for at kunne besvare dine eventuelle forespørgsler.

 

Videregivelse af oplysninger til tredjemand

Dansk Bilspedition kan dele dine oplysnigner med tredjemand i de tilfælde det er nødvendigt for at løse din forespørgsel og udføre de aftale opgaver.

Du kan til enhver tid kontakte os og få oplyst disse tredjemænds identitet.

 

Kontakt os om beskyttelse af personoplysninger

Du kan til enhver tid tilbagekalde et samtykke om udlevering af personoplysninger, som du måtte have givet i kundeforløbet, ved at kontakte os som anført nedenfor.

Har du yderligere spørgsmål til vores håndtering af GDPR eller dine rettigheder som privatperson, er du meget velkommen til at kontakte os:

Peter Thorn, mail til peter@bilspedition.dk